Power-Performance is onlangs verhuisd naar een nieuw pand. We zitten nu op een minder makkelijke vindbare plek op het industrieterrein. Ons oud adres was steenspil 18b, het nieuwe adres is steenspil 8b. Omdat het nieuwe pand onlangs gebouwd is, wordt het adres niet juist afgebeeld op google/navigatie af en toe. Het pand is eigenlijk het eerste gebouw van de steenspil. De foto die je hiernaast ziet is de ingang van het nieuwe pand.
Om ons zo makkelijk mogelijk te bereiken is het verstandig om het industrieterrein van halsteren via de canadaweg inrijden. Bij het inrijden via de canadaweg zie je dit beeld. Volg de canadaweg tot het einde van de canadaweg waar je een kruispunt tegenkomt.
Hier eindigt de canadaweg en kom je de steenspil op. Links van je heb je het gebouw van technobrabant, rechts van je heb je het gebouw van venoflex. Om ons te bereiken moet je op deze kruising linksaf.
Wanneer je links af bent gegaan zie je dit beeld voor je. Volg deze weg helemaal tot het laatste gebouw.
Aan het einde van deze weg moet je linksaf bij de bossen en zie je dit beeld voor je. Als je een stuk het terrein op rijd dan kom je bij de ingang van ons nieuw gebouw!
sketch