Power Performance
POWER-PERFORMANCE, VERTROUWDE NAAM IN DE TUNINGWERELD

Chiptuning op maat met behulp van een vermogenstestbank met vierwielaandrijving tot 1000pk. Uw auto wordt professioneel getuned! Voor en na tuning krijgt u van ons een uitdraai van de vermogensgrafiek.


Het is ook mogelijk om de speed limiter (snelheidsbegrenzer) te verwijderen. Veel bedrijven geven zich uit als tuner maar chiptunning is meer dan een standaard bestand uploaden! Power-performance kan de vermogen van uw auto optimaliseren zodat u altijd het juiste vermogen op het juiste moment heeft.

Power-performance begint de chiptuning op maat proces met een diagnose maken van uw auto. Daarna wordt er gekeken naar de vermogensmogelijkheden van uw auto. Vervolgens worden de huidige instellingen geoptimaliseerd. De chiptuning software wordt op maat geschreven. De optimalisatie instellingen worden constant getest op een vermogenstestbank om zo het beste resultaat te behalen. Dan word het vermogen van uw auto opnieuw gemeten. Tenslotte wordt er een einddiagnose gemaakt. Meer informatie over onze vermogenstestbank hier.


Heb je vragen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Tel: 0648510754   Email: info@power-performance.nl of
vul ons contactformulier hier in: contactformulier


Tot dan!

Car