Power Performance

Reviews

Fred Swemmer

Full Link Cupra Formentor. Top geholpen Cupra Nederland kon mij niet helpen. De Full Link van mijn gekochte Cupra Formentor geactiveerd door Power Performance.

Martin Romeijn

Ik heb mijn clio4 1.2 tce 120pk door deze mensen laten tunen tot bijna 150 pk! Ontzettend vriendelijk geholpen door deskundig personeel,en mijn auto rijd fantastisch nu.in elke versnelling genoeg power .

Joost V

Vandaag langs geweest in Halsteren met mijn Cupra Leon om full link te activeren! Super service, lekkere koffie en top geholpen! Een aanrader!

Martin

Ben hier vaker geweest. Super service en vakkundig !

Roan Sloos

Top bedrijf weten waar ze mee bezig zijn en stoppen niet voordat je 100% tevreden bent 👍🏻

Ismail Yildirim

VAG Porsche BMW Bentley Mercedes Specialist Absolute aanrader meer dan 5 sterren waard

Piet

Kuga rijd soepel en heeft aanzienlijk meer vermogen. Kamil bedankt, rustig zoeken naar de juiste oplossing geeft het gewenste resultaat.

M K

Mijn ccc module laten reviseren. Navigatie viel vaak uit en bleef opnieuw opstarten. In de warmte ging hij niet eens meer aan. Naar dit bedrijf gebracht en was in 1 dag klaar. Super resultaat. Navigatie valt niet meer uit. Service prima! Aanrader om daar naartoe te gaan.

Thiel

Top 👍👍mijn alto laten doen en perfect nooit geen problemen goede service en heeft er veel verstand van , voor mij de beste .👍👍

P Schipper

Mijn Seat Leon ST 1.6Tdi 110pk laten chippen. Super merkbaar en snel geregeld en een vriendelijke man.

JK

very nice speed of website. I am very admire:)

Rocko Beenhakker

kamil heeft kennis en verstand van tuning nummer 1 al meer dan 100 auto s gechipt bij hem

Brian Hamar

aanrader snel en klant vriendelijk.

Ermina Hodzic

Meer dan top! Snelle service, erg vriendelijk met geweldig resultaat van de auto!

Danny van Oyen

aanrader voor de vag autos

Isabel Dekker

Vandaag mijn Opel Corsa 1.4T laten chippen door R-speed tuning. Van 100 naar 177 pk. Ik heb er eerst lang over getwijfeld, maar nu ben ik er super blij mee! Wist niet dat er zoveel winst te behalen viel! Super blij mee, Kamil, bedankt!

François Francken

Absoluut aanrader zeer professioneel.

Ramon Schrier

Allereerst is het iemand die echt verstand heeft van zijn vak! Ik ben super geholpen en enorm blij met het vermogen wat eruit is gekomen!

Huseyin Yilmaz

ok is top bedrijf

Artjan Hage

Heel goed geholpen door Kamil! Mijn caddy stotterde en hield in, hij heeft de toeren opnieuw afgesteld en getuned 150.1 pk en 342.5 nm hij rijd weer super, bedankt voor de service.

Martijn de Jong

Snel en vriendelijk geholpen👍👍 een aanrader

Bennie Krinkels

Goede kennis van zaken! -niet verwacht dat er bij mijn auto nog zoveel winst te behalen viel,maar verbluffend resultaat! �

Robin Groen

Vorige week mijn BMW F31 320D uit 2013 laten chippen met een geweldig resultaat. Ten eerste heeft de auto een stuk meer vermogen en ook heb ik gemerkt dat hij een stuk zuiniger is en aangezien ik elke dag op en naar Utrecht moet is dit een groot voordeel.

Arjan Raats

Super service! Een man met vakkennis die mijn gti naar de 409pk en 532nm heeft weten te brengen. Ook schakelt de dsg sneller en vloeiender na de aanpassingen.

Raymond Kleij

Geweldig snelle service. BMW 6 serie reparatie CCC systeem/bluetooth adapter. Kundig, aardig en netjes...