0

Startonderbreker reparatie

Knipperend startonderbreker lampje?

Het kan gebeuren dat u een autosleutel verliest, of dat uw huidige autosleutel bijvoorbeeld door vallen niet meer functioneert. Of u wilt gewoon graag een extra sleutel hebben. Ook kan het gebeuren dat de boordcomputer van uw auto of de startonderbreker defect raakt. In deze situaties zal er geen overeenstemming tussen de boordcomputer en de sleutel plaats vinden, wat betekent dat de auto niet zal starten. Ook bij vervanging van een defecte boordcomputer door een tweedehands boordcomputer zullen de per auto unieke startcodes verschillen, waardoor de auto niet meer aan zal gaan.

Wanneer u de sleutel niet verloren heeft, kunt u problemen met de ECU of immobilizer systeem aan een aantal bekende symptomen herkennen:

Centrale vergrendeling werkt niet meer naar behoren
Alarm werkt niet meer
Auto start niet en het immobilizer lampje knippert
Immobilizer lampje knippert en auto start, maar stopt ook gelijk na een paar seconden

Power-performance is in staat om deze problemen vast te stellen en op de meest efficiënte en goedkope manier te herstellen, inclusief het inleren van defecte autosleutels (opnieuw programmeren) en het programmeren van nieuwe autosleutels. In de meeste gevallen is de vervanging van de ECU of het startonderbreker systeem niet eens nodig.

Power-performance kan nieuwe sleutels bij verlies of defect leveren.


Aarzel niet om met ons contact op te nemen.


Submit
Submit
loading