0

Radio/Navigatie code achterhalen – Video Activeren

Radio vraagt om code?

– Vaak bij het vervangen van een accu, een lege accu of een elektronische storing, vraagt de radio of een ingebouwde navigatie systeem om een code om deze weer te activeren. Soms staat de code vermeld in het serviceboekje, maar tegenwoordig wegens veiligheidsredenen worden deze codes nooit meer meegeleverd.

Power-performance heeft de mogelijkheid om uw radio en of navigatie te decoderen en weer functionerend te maken.

In sommige gevallen kan de code opgevraagd worden door middel van het chassisnummer van uw auto en de radio. Soms moet de radio/navigatie fysiek aanwezig zijn om deze weer operationeel te maken. Het is afhankelijk van de radio/navigatie type.

– Steeds vaker worden auto’s uitgerust met een combinatie systeem van navigatie, radio, TV, DVD, achterruitcamera en internet mogelijkheden. Sommige systemen zijn voorzien van een beeldbeveiliging waardoor de TV of DVD functie uitgeschakeld wordt tijdens het rijden. Het betekent dat u of uw passagiers geen mogelijkheid meer hebben om TV of een DVD te kunnen kijken. Power-performance is in staat om de TV/DVD functie in uw auto alsnog te activeren, zodat deze ook tijdens het rijden functionerend is.


Aarzel niet om met ons contact op te nemen.


Submit
Submit
loading