0

Autosleutels bijmaken en inleren

Autosleutels bijmaken en inleren

Autosleutels bijmaken bij Power-performance. U kunt bij ons terecht voor het bijmaken en inleren van autosleutels. Autosleutels bijmaken terwijl u wacht.

Autosleutels bijmaken klaar terwijl u wacht!

Power-performance beschikt ook over de juiste apparatuur om autosleutels bij te maken, Autosleutels bijmaken is nodig wanneer u bijvoorbeeld uw autosleutel kwijt bent of u een extra sleutel nodig heeft. Bij Power Performance kunt u autosleutels bijmaken terwijl u wacht.

Autosleutels bijmaken voor uw auto

Autosleutels bijmaken voor uw Bmw, Mercedes en Volkswagen. Wilt u een autosleutel bijmaken voor een ander merk? Neemt u dan contact op met Power performance voor de mogelijkheden.

U kunt bij Power-performance terecht voor het inleren van nieuwe sleutels of opnieuw programmeren van bestaande sleutels die niet meer functioneren met de immobilizer systeem in uw auto. Om de sleutels in te kunnen leren wordt de immobilizer systeem uitgelezen. Vervolgens wordt de sleutel geprogrammeerd en toegevoegd tot de systeem, zodat de sleutel weer functionerend is.

Power-performance beschikt ook over de juiste apparatuur om autosleutels bij te maken, wanneer u bijvoorbeeld uw autosleutel kwijt bent of u een extra sleutel nodig heeft.

Van de volgende merken auto sleutels is er altijd voorraad en mogelijkheid om sleutels bij te maken;
– Volkswagen
– Mercedes
– BMW

Voor overige merken graag informatie winnen.


Aarzel niet om met ons contact op te nemen.


Submit
Submit
loading