0

Diensten

Diensten

Chiptuning

Chiptuning eist vakmanschap.

Uw auto wordt professioneel getuned! Voor en na chiptuning  krijgt u van ons een uitdraai van de vermogensgrafiek. Bij het proces van chiptuning (met een benzine of diesel motor) worden de standaard fabrieksinstellingen afgelezen. De data worden vervolgens geanalyseerd, geoptimaliseerd en aangepast.

Chiptuning software wordt op maat geschreven.

Power-performance begint de chiptuning met een op maat proces voor uw auto. Na de diagnose van de chiptuning wordt er gekeken naar de vermogensmogelijkheden van uw auto. Vervolgens worden de huidige instellingen geoptimaliseerd. De chiptuning AUDI software wordt op maat voor u geschreven.

Haal meer vermogen uit uw auto door Chiptuning.

Haal meer vermogen uit uw auto door Chiptuning, krijg betere rijprestaties door chiptuning van uw auto bij Power-performance, een vertrouwde naam in de Tuningwereld. Chiptuning van uw auto eist vakmanschap, wij hebben de expertise en de ervaring.

 

Klik hier om voor meer!

Bestanden Service (ECU Remapping)

Wil je zelf chiptuning of andere ECU remapping diensten aanbieden maar beschik je zelf niet over de  kennis om deze bestanden aan te passen?

Dan bied power-performance de perfecte dienst voor jou. Power-Performance bied een chiptuning file service aan die gemakkelijk te gebruiken is via de power-performance website zelf.

Enige wat je moet doen is;

  1. Registereren
  2. Tokens kopen
  3. Goed omschreven bestand uploaden
  4. binnen 30 minuten je bewerkte bestanden downloaden

Power-Performance schrijft al jaren-lang zelf software. Om onze database bestanden te delen bieden we nu deze bestanden service aan waar jij makkelijk ook je diensten kan uitbreiden en potentieel je omzet verdubbelen!

 

Klik hier voor meer!

Vermogenstestbnak / Werkelijke vermogen zien

Beste chiptuning resultaten alleen met een vermogenstestbank

Power-Performance beschikt over een 4×4 Dynoproject geremde vermogenstestbank (ook een rollentestbank of dyno genoemd). De dyno is in staat om 1000 PK en 1300 Nm (trekkracht) per as in continubedrijf te remmen, tot de snelheid van 288km/h. Met deze vermogenstestbank kunnen zowel 4WD (Vierwielaandrijving) als 2WD (Tweewielaandrijving) auto’s op de rollen getest en afgesteld worden.

Een 4×4 vermogenstestbank speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van professionele op maat chiptuning oplossingen. Vooral omdat de technische staat van een auto grote invloed heeft op de eindresultaat van chiptuning. Met behulp van een vermogenstestbank wordt het mogelijk gemaakt om duidelijk aan te geven over hoeveel vermogen en trekkracht een auto beschikt en wat zijn de eventuele gebreken (zoals slijtage) van een auto. Daarnaast wordt er tijdens de runs gekeken naar alle waardes van de auto’s, de waardes worden op maat aangepast. Dit betekent dat Power-performance naar de beste oplossing zoekt tussen uw verwachtingen en de daadwerkelijke mogelijkheden van uw auto. Dit om zo optimaal mogelijk eindresultaat te kunnen bereiken.

Wil je van je auto weten hoeveel vermogen er werkelijk in zit? Dit kan via een simpele dyno run.

 

Klik hier voor meer!

Pops & Bangs / Crackle

Een nieuw leven in je voertuig blazen door het activeren van pops and bangs of anders genoemd de crackle.

Power-Performance herschrijft je ECU zo dat je pops and bangs krijgt.

Klik hier voor meer!

EGR klep uitschakelen

EGR klep uitschakelen Softwarematig verwijderen

Een vaakvoorkomend probleem is een storing betreffende de EGR. Power-Performance biedt de mogelijkheid om de EGR permanent uit te schakelen in de auto.

Klik hier voor meer!

DPF Wegschrijven (Roetfilter)

Roetfilter verwijderen om de onderhoudskosten te verminderen

Roetfilter wordt toegepast op auto’s met dieselmotoren. De bedoeling van deze filter is om de uitstoot van schadelijke roet te reduceren.

Door middel van een roetfilter worden de roetdeeltjes opgevangen en de uitlaatgassen doorgelaten. De roet ontstaat bij een onvolledige verbranding van diesel, vooral bij korte ritten. Een Engelse benaming voor een roetfilter is “Diesel Particulate Filter” (DPF). Ongeveer elke 400km – 1200km (afhankelijk van de motortype) activeert de ECU een proces van regeneratie om de opgeslagen roetdeeltjes te kunnen verbranden, omdat de filter verzadigd raakt. Om dit mogelijk te maken, wordt er extra brandstof gebruikt om zo de uitlaattemperatuur te verhogen. Meestal wordt deze proces uitgevoerd tijdens langere ritten op de snelweg, wanneer de auto sneller rijdt.

Power-performance is in staat om de roetfilter op een veilige manier te verwijderen en weg te programmeren om zo eventuele storingen of fout codes te voorkomen.

Klik hier voor meer!

DSG Tuning

Chiptuning voor de DSG (S tronic) versnellingsbak van VAG Auto’s

Bij chiptuning wordt de motormanagementsoftware aangepast en geoptimaliseerd. In het geval van DSG chiptuning wordt er optimalisatie van de versnellingsbaksoftware uitgevoerd. De DSG software kan geheel naar specifieke behoeftes en rijstijlen aangepast worden zowel bij benzine- als dieselmotoren.

Mogelijkheden – onder andere:

– Kick-down functie in M (manueel) modus aanpassen (uitschakelen).
– Launch control optimaliseren
– Koppelbegrenzing aanpassen
– Maximale toerental aanpassen in D (drive) en/of S (sport) modus

Klik hier voor meer!

Foutcodes uitschakelen (DTC) / Auto Diagnose

DTC (Diagnostic Trouble Codes) zijn foutcodes die opgeslagen worden in de ECU wanneer er zich een storing voordoet in de door de ECU gecontroleerde systemen. De foutcode zelf is een hulpmiddel om de storing te vinden in een bepaald probleemgebied en het probleem te repareren.

Wanneer u de motor van uw auto vervangt bijvoorbeeld , kunnen er DTC codes verschijnen.
Power-performance kan deze foutcodes verhelpen met behulp van speciale apparatuur.

Klik hier voor meer!

Launch Control

Het activeren van launch control in je voertuig.

Het bewerken van de huidige launch control om bijvoorbeeld bij hogere toerental te launchen.

Klik hier voor meer!

Rev limiter

Toeren begrenzer uitschakelen.

Klik hier voor meer!

EDC 17 MED 17 WERKEND MAKEN / CLONEN

Wanneer de ECU van uw auto defect is, kan Power-performance  tweedehands ECU’s EDC 17 (Electronic Diesel Motor) en MED 17 (Motor Elektronik für Benzin Direkteinspritzer) aanpassen om deze functionerend te maken met uw auto.

 

Klik hier voor meer!

Snelheids begrenzer activeren / deactiveren V MAX Off

Veel voertuigen zijn begrensd tot een bepaalde snelheid, wil jij over die snelheid heen maar is de auto begrensd dan kan power-performance deze begrenzing gemakkelijk wegschrijven voor je.

 

Wederom zijn er veel bedrijven die bedrijfsvoertuigen hebben en graag willen dat deze voertuigen zo lang mogelijk mee gaan.

Hier kan Power-Performance simpelweg juist een snelheidsbegrenzing activeren om zo je voertuig een extra jaartjes te geven.

Klik hier voor meer!

NOX Sensor uitschakelen

Het software matig uitschakelen van de Nox Sensor om zo terugkomende fouten te verhelpen.

 

Klik hier voor meer!

AD BLUE Uitschakelen

Fouten die te maken hebben met het AD Blue systeem die na het wegschrijven niet wegblijven kunnen verholpen worden met het wegschrijven van het volledige systeem in de ECU.

Power-Performance Biedt vakkundig uitschakelen van het Ad Blue systeem

Klik hier voor meer!

Anti Lag Systeem

Het anti lag systeem activeren of juist deactiveren in je voertuig.

Klik hier voor meer!

DECAT

Uitschakelen van catalysator en gerelateerde foutcodes.

Startonderbreker Reparatie

Knipperend startonderbreker lampje?

Het kan gebeuren dat u een autosleutel verliest, of dat uw huidige autosleutel bijvoorbeeld door vallen niet meer functioneert. Of u wilt gewoon graag een extra sleutel hebben. Ook kan het gebeuren dat de boordcomputer van uw auto of de startonderbreker defect raakt. In deze situaties zal er geen overeenstemming tussen de boordcomputer en de sleutel plaats vinden, wat betekent dat de auto niet zal starten. Ook bij vervanging van een defecte boordcomputer door een tweedehands boordcomputer zullen de per auto unieke startcodes verschillen, waardoor de auto niet meer aan zal gaan.

Wanneer u de sleutel niet verloren heeft, kunt u problemen met de ECU of immobilizer systeem aan een aantal bekende symptomen herkennen:

Centrale vergrendeling werkt niet meer naar behoren
Alarm werkt niet meer
Auto start niet en het immobilizer lampje knippert
Immobilizer lampje knippert en auto start, maar stopt ook gelijk na een paar seconden

Power-performance is in staat om deze problemen vast te stellen en op de meest efficiënte en goedkope manier te herstellen, inclusief het inleren van defecte autosleutels (opnieuw programmeren) en het programmeren van nieuwe autosleutels. In de meeste gevallen is de vervanging van de ECU of het startonderbreker systeem niet eens nodig.

Power-performance kan nieuwe sleutels bij verlies of defect leveren.

 

Klik hier voor meer!

Immobilizer uitschakelen / aanpassen

Het uitschakelen van de immobilizer, of het aanpassen van de immobilizer.

Klik hier voor meer!

Swirl Flaps uitschakelen

Swirl Flaps software matig uitschakelen om terugkomende fouten te verhelpen.

Klik hier voor meer!

HOT START/COLD START

Startproblemen met uw auto? Wanneer uw auto niet meer wilt starten met een warme motor (ook een hot start probleem genoemd), kunt u contact opnemen met Power-Performance om deze probleem op te lossen.

Klik hier voor meer!

App Connect Activatie

Heeft u een navigatie systeem in uw voertuig die apple carplay/android auto kan uitvoeren maar is dit niet geactiveerd? Dan kunnen wij die voor u activeren. Het betreft vaak nieuwere modellen van voertuigen.Weet u niet zeker of uw auto Apple CarPlay/Android Auto kan uitvoeren dan kunt u ons een bericht sturen om het na te kijken.

Auto Sleutels Bijmaken en Inleren

Autosleutels bijmaken en inleren

Autosleutels bijmaken bij Power-performance. U kunt bij ons terecht voor het bijmaken en inleren van autosleutels. Autosleutels bijmaken terwijl u wacht.

Autosleutels bijmaken klaar terwijl u wacht!

Power-performance beschikt ook over de juiste apparatuur om autosleutels bij te maken, Autosleutels bijmaken is nodig wanneer u bijvoorbeeld uw autosleutel kwijt bent of u een extra sleutel nodig heeft. Bij Power Performance kunt u autosleutels bijmaken terwijl u wacht.

Autosleutels bijmaken voor uw auto

Autosleutels bijmaken voor uw Bmw, Mercedes en Volkswagen. Wilt u een autosleutel bijmaken voor een ander merk? Neemt u dan contact op met Power performance voor de mogelijkheden.

U kunt bij Power-performance terecht voor het inleren van nieuwe sleutels of opnieuw programmeren van bestaande sleutels die niet meer functioneren met de immobilizer systeem in uw auto. Om de sleutels in te kunnen leren wordt de immobilizer systeem uitgelezen. Vervolgens wordt de sleutel geprogrammeerd en toegevoegd tot de systeem, zodat de sleutel weer functionerend is.

Power-performance beschikt ook over de juiste apparatuur om autosleutels bij te maken, wanneer u bijvoorbeeld uw autosleutel kwijt bent of u een extra sleutel nodig heeft.

Van de volgende merken auto sleutels is er altijd voorraad en mogelijkheid om sleutels bij te maken;
– Volkswagen
– Mercedes
– BMW

Voor overige merken graag informatie winnen.

Klik hier voor meer!

Radio / Navigatie Code Achterhalen / Video activeren

Radio vraagt om code?

– Vaak bij het vervangen van een accu, een lege accu of een elektronische storing, vraagt de radio of een ingebouwde navigatie systeem om een code om deze weer te activeren. Soms staat de code vermeld in het serviceboekje, maar tegenwoordig wegens veiligheidsredenen worden deze codes nooit meer meegeleverd.

Power-performance heeft de mogelijkheid om uw radio en of navigatie te decoderen en weer functionerend te maken.

In sommige gevallen kan de code opgevraagd worden door middel van het chassisnummer van uw auto en de radio. Soms moet de radio/navigatie fysiek aanwezig zijn om deze weer operationeel te maken. Het is afhankelijk van de radio/navigatie type.

– Steeds vaker worden auto’s uitgerust met een combinatie systeem van navigatie, radio, TV, DVD, achterruitcamera en internet mogelijkheden. Sommige systemen zijn voorzien van een beeldbeveiliging waardoor de TV of DVD functie uitgeschakeld wordt tijdens het rijden. Het betekent dat u of uw passagiers geen mogelijkheid meer hebben om TV of een DVD te kunnen kijken. Power-performance is in staat om de TV/DVD functie in uw auto alsnog te activeren, zodat deze ook tijdens het rijden functionerend is.

 

Klik hier voor meer!

Navigatie Vrijschakelen

Heeft u een navigatie in uw auto zitten of geplaatst en zijn bijvoorbeeld navigatie functies niet actief? Dan biedt Power-Performance hiervoor de oplossing.
We kunnen de navigatie vrijschakelen en actief maken.
Dit kan bij bijna zowat alle auto’s. Graag informatie winnen of het bij uw voertuig kan.

Component Protection

Met problemen met component protection kan power-performance de perfecte oplossing aanbieden.

Wij kunnen de component protection aanpassen of volledig wegschrijven.

Klik hier voor meer!

ABS CODEREN

Power-performance is in staat om de ABS van alle Volkswagen en Audi modellen te coderen.

Klik hier voor meer!

BMW Coderen / Functies Activeren

Heeft u een BMW en wilt u graag extra opties activeren of juist deactiveren?

Power-Performance bied de mogelijkheid om tientallen opties te activeren of juist te deactiveren in jouw BMW

DVD/TV vrijschakelen
Start /stop uit
Gordel piepje uit
Dagrijverlichting
M logo op scherm
Achteruit rijcamera instellen.
Active sound
Audio
Handgreep verlichting bij achteruit rijden
Tonen / signalen
Piep bij vergrendelen auto
Bandenspanning / temperatuur
Spiegel instellingen
Airco instelingen
Stoelinstellingen
Alarm
Remlichten
Comfort functies
Drive assist
Versnelling indicator
Head up display
Ramen openen / sluiten met sleutel

Staat de optie die jij wilt er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor mogelijkeheden!

 

Klik hier voor meer!

BMW Navigatie Reparatie (CCC Prof)

Een veel voorkomend probleem is dat de navigatie module kapot gaat. Dit kan je opmerken doordat de navigatie vastloopt op de bmw logo, niet goed functioneert of helemaal niet aangaat.

Bij het repareren van de navigaties bieden wij een snelle en nette service aan. Reparatie gaat gepaard met een garantie van 12 maanden op uw navigatie.

De navigaties kunnen op locatie gerepareerd worden maar kunnen ook opgestuurd voor reparatie. Wij streven ernaar de navigaties zo snel mogelijk klaar te hebben. Het verschilt echter per navigatie hoe lang het duurt. Om een tijdsschatting te kunnen geven vragen we u om contact op te nemen.

 

 

Klik hier voor meer!

Airbag Module Reparatie

Het lampje van de airbagmodule blijft branden

Power-performance biedt een oplossing om uit het geheugen van de airbagmodule de gegevens over het ongeval en foutcodes te wissen, zodat het airbagsysteem hersteld wordt en opnieuw goed functioneert.

Wanneer het airbag lampje brandt of knippert in uw auto zonder dat de airbag afgegaan is betekent het dat er storing is ontstaan in het systeem en deze niet meer functioneert. Dat kan gebeuren door een kortsluiting of probleem in de bekabeling, een losse kabel of een defecte stekker bijvoorbeeld. Het probleem kan door middel van een diagnose achterhaald worden. Om de werking van het systeem te herstellen, moet deze foutcode worden gereset.

Klik hier voor meer!

Instrumentenpaneel Reparatie

Afwijking in snelheidsmeter, temperatuurmeter of kilometerteller?

De meest voorkomende symptomen die aanduiden dat er probleem is met het instrumentenpaneel zijn:

Onjuiste aanduidingen op het display zoals “Error, Def, Safe, 000000, 999999
Onleesbare lcd displays (mogelijke pixeluitval)
Geen achtergrondverlichting
Het wegvallen van tekens op het display
Wijzer die hapert, vast loopt of schommelt

Power-performance is in staat om een diagnose te maken van het instrumentenpaneel, het probleem te achterhalen en het instrumentenpaneel repareren. Bij het verlies van het geheugen van het instrumentenpaneel (waar onder andere de kilometerstand opgeslagen is), wordt deze opnieuw geprogrammeerd. De laatste correcte kilometerstand wordt dan opnieuw ingesteld. Vervolgens wordt het paneel getest en gekalibreerd.

 

Klik hier voor meer!

loading